Bachelor og Diplom

Instituttet tilrettelægger, underviser og koordinerer på en bacheloruddannelse og en diplomuddannelse:

Strategisk Analyse og Systemdesign

Mobilitet, Transport og Logistik

Strategisk Analyse og Systemdesign
Uddannelsen er ny på DTU og er designet til at imødekomme det danske og internationale samfunds stigende behov for ingeniører med specialviden inden for både teknologi, økonomi og ledelse.

Samtidig bliver de studerende i stand til at håndtere meget komplekse problemstillinger inden for områder som energi, sikkerhed, infrastruktur, klima, sundhed og fødevarer.

Som færdiguddannet kommer kandidaterne til at arbejde med nogle af det globale samfunds største udfordringer og vigtigtigste vækstområder, og de kommer til at bidrage til bedre sundhed, bedre miljø og stærkere økonomi.

Mobilitet, Transport og Logistik
Transport af mennesker og varer binder samfundet sammen i store, komplekse netværk. Et effektivt transportsystem har derfor enorm betydning i det moderne samfund. Samtidig vil vi alle sammen gerne komme nemt, sikkert og komfortabelt fra A til B, og en fornuftig afvikling af trafikken er derfor utrolig vigtig. På uddannelsen lærer du at analysere og planlægge trafik og transportløsninger og du kommer som færdiguddannet kommer du til at bidrage med med nye og bedre transportløsninger til samfund og erhvervsliv.

Læs mere om Strategisk Analyse og Systemdesign her. 

Læs om Mobilitet, Transport og Logistik her