Forskning

Foto: Mikal Schlosser

Dtu management - forskning
Forskning

DTU Management forsker i samspillet mellem ledelse, teknologi og økonomi. Vi har fokus på relevans og arbejder tæt sammen med virksomheder og myndigheder.

Videnskabeligt arbejder vi sammen med de førende tekniske universiteter i verden som fx MIT, Technion, EPFL, ETH, TUM, TUDELFT.

Vi skaber viden, der styrker velfærd, produktivitet og bæredygtighed i samfundet. Et nøgleelement er teknologiens rolle og dens interaktion med erhverv og mennesker.

Vores forskning omhandler ledelses- og organisationsudvikling, produktudvikling og design, beslutningsstøtte, risikoanalyse og strategi, optimering og kontrol samt regulering og policyudvikling.

Vi bygger på fagligheder inden for ingeniør- og samfundsvidenskab. Vi dækker en række sektorer og temaer, såsom energi, miljø, klima, sundhed, fødevarer, transport, logistik, byggeri og service.

Instituttets forskning er delt op i fire divisioner: Innovation, Management Science, Sustainability og Transport. Instituttet er herudover vært for et UN Environment Collaborating Centre. Gennem dette UNEP-DTU Partnership udføres forskning og rådgivning i hele verden.

Foto: Unsplash

Division for Innovation

Teknologiens samfundsmæssige kontekst

 

 

 


Gå til Division for Innovation

Division for Management Science

Beslutningstagning som videnskab

 

 

 


Gå til Division for Management Science

Division for Bæredygtighed

Vi sætter tal på den grønne omstilling

 

 

 


Gå til Division for Bæredygtighed

Division for Transport

Bæredygtig, effektiv og sikker transport

 

 

 


Gå til Division for Transport

Forskning til gavn for samfundet

Læs om vores forskning til gavn for samfundet