Forskning

Dtu management - forskning
Forskning

DTU Management forsker i samspillet mellem ledelse, teknologi og økonomi. Vi har fokus på relevans og arbejder tæt sammen med virksomheder og myndigheder.

Videnskabeligt arbejder vi sammen med de førende tekniske universiteter i verden som fx MIT, Technion, EPFL, ETH, TUM, TUDELFT.

Vi skaber viden, der styrker velfærd, produktivitet og bæredygtighed i samfundet. Et nøgleelement er teknologiens rolle og dens interaktion med erhverv og mennesker.

Vores forskning omhandler ledelses- og organisationsudvikling, produktudvikling og design, beslutningsstøtte, risikoanalyse og strategi, optimering og kontrol samt regulering og policyudvikling.

Vi bygger på fagligheder inden for ingeniør- og samfundsvidenskab. Vi dækker en række sektorer og temaer, såsom energi, miljø, klima, sundhed, fødevarer, transport, logistik, byggeri og service.

Instituttets forskning er delt op i fire divisioner: Innovation, Management Science, Sustainability og Transport. Instituttet er herudover vært for et UN Environment Collaborating Centre. Gennem dette UNEP-DTU Partnership udføres forskning og rådgivning i hele verden.