Er du grøn nok til Grøn Dyst ? Preburner Saturday aflyses og erstattes af individuel gruppe coaching

lørdag 24 maj 14
|

Kontakt

Jesper Spangsmark Nielsen
Kommunikationspartner
AKM
24 60 19 03

Kan du forene innovation med god forretning? Og kan du argumentere for alle de positive miljøeffekter af dit projekt? bliv bedre til det 24. maj til Preburner Saturday.

Hvis du er studerende, og hvis du deltager i Grøn dyst i år, så gælder det om at være godt forberedt. Konkurrencen bliver nemlig hårdere år for år, og hvis jeres projekt skal være blandt vinderne, er det vigtigt at have en god idé, men det er langt fra nok. Vinderne af grøn dyst bliver dem, der forstår begreber som livscyklus-vurdering, værdiskabelse og innovation - og som forstår at bruge dem i deres projekt.

Og det får de nu mulighed for at blive bedre til gennem en række individuelle coaching sessions på DTU Management Engineering. Her møder deltagerne DTU’s eksperter i bæredygtighed, innovation og entreprenørskab, og bliver klædt på til Grøn Dyst – og til en fremtid som ingeniør, der gør en forskel.

Mange grupper har allerede benyttet sig af muligheden og tidsfristen for tilmelding udløb egentlig 22. maj, men der er stadig enkelte ledige tider. Du kan kontakte Jesper Spangsmark Nielsen for at høre mere om mulighederne for individuel coaching.