Professor Liisa Välikangas bliver en del af DTU Management

Produktion og ledelse

DTU Managements nye professor i ledelse ser frem til at arbejde med sine nye kollegaer på DTU og med danske virksomheder.

Liisa Välikangas starter på DTU Management på mandag den 2. marts. Hun kommer fra Aalto University og Hanken School of Economics i Finland, hvor hun har arbejdet henholdsvis siden 2007 og 2013. Tidligere har hun været tilknyttet flere internationale universiteter såsom London Business School, Stanfords University i Californien og Keio Graduate School of Business i Japan. 

”Liisa har 20 års erfaring med fremtrædende internationale virksomheder i sit arbejde med ledelse i forhold til innovation og strategi. Og jeg er sikker på, at Liisas store erfaring vil være med til at føre DTU Management skridtet videre inden for strategisk ledelse. Vi glæder os meget til at byde Liisa velkommen”, siger institutdirektør, Mette Wier.  

Liisa Välikangas har også stor erfaring i at undervise og designe customized in-company programmes, herunder Executive MBA. 

”Jeg ser frem til nye ideer og til at bidrage til executive uddannelse på DTU, da jeg skal koordinere eMBA'en ud fra et akademisk synspunkt”, fortæller Liisa, som lige nu er i gang med at færdiggøre et bogmanuskript med titlen ”Tackling World Challenges” sammen med flere andre europæiske kollegaer. Hun arbejder også på en artikel om advanced technonolgy og temporal agency, hvor hun analyserer, hvilken virkning teknologi har på vores evne til at samarbejde kreativt. 

”Jeg føler mig privilegeret over at blive en del af DTU Management som professor i ledelse, og jeg ser frem til at arbejde med ledelse i forhold til innovation og strategi i samråd med mine nye kollegaer på DTU”, fortæller DTU Managements nye professor Liisa Välikangas.