Om instituttet

dtu management - om dtu management
Om DTU Management

DTU Management forsker i samspillet mellem ledelse, teknologi og økonomi. Vi udvikler løsninger i tæt samarbejde med virksomheder og myndigheder.

Vores forskning har til formål at styrke velfærd, produktivitet og bæredygtighed i samfundet. Et nøgleelement er teknologiens rolle og dens interaktion med erhverv og mennesker. 

Instituttets forskning er delt op i fire divisioner: Innovation, Management Science, Bæredygtighed og Transport. Instituttet er herudover vært for et UN Environment Collaborating Centre. Gennem dette UNEP DTU Partnership udføres forskning og rådgivning i hele verden. 

På uddannelsesområdet bidrager DTU Management til en lang række af DTUs ingeniøruddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. DTU Management har ca. 300 medarbejdere. Vi tilbyder et internationalt miljø med omkring 50 nationaliteter repræsenteret på instituttet

Kontakt os
Foto: Unsplash

Division for Innovation

Teknologiens samfundsmæssige kontekst

 

 

 

 

Gå til Division for Innovation

Division for Management Science

Beslutningstagning som videnskab

 

 

 

 

Gå til Division for Management Science

Division for Bæredygtighed

Vi sætter tal på den grønne omstilling

 

 

 


Gå til Division for Bæredygtighed

Division for Transport

Bæredygtig, effektiv og sikker transport

 

 

 


Gå til Division for Transport

Pressekontakt

Hvis du som journalist har spørgsmål til os om for eksempel information om instituttet, vores uddannelser eller vores forskning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: (+ 45) 21 36 28 82. 

Læs mere her