Om instituttet

dtu management - om dtu management
Om DTU Management

DTU Management forsker i samspillet mellem ledelse, teknologi og økonomi. Vi udvikler løsninger i tæt samarbejde med virksomheder og myndigheder.

Vores forskning har til formål at styrke velfærd, produktivitet og bæredygtighed i samfundet. Et nøgleelement er teknologiens rolle og dens interaktion med erhverv og mennesker. 

Instituttets forskning er delt op i fire divisioner: Innovation, Management Science, Bæredygtighed og Transport. Instituttet er herudover vært for et UN Environment Collaborating Centre. Gennem dette UNEP DTU Partnership udføres forskning og rådgivning i hele verden. 

På uddannelsesområdet bidrager DTU Management til en lang række af DTUs ingeniøruddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. DTU Management har ca. 300 medarbejdere. Vi tilbyder et internationalt miljø med omkring 50 nationaliteter repræsenteret på instituttet

Kontakt os

Pressekontakt

Hvis du som journalist har spørgsmål til os om for eksempel information om instituttet, vores uddannelser eller vores forskning, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: (+ 45) 21 36 28 82. 

Læs mere her